25.8.2015 – höstnytt

Svängde förbi DinoDina en sväng igår innan handbollsträningarna. Oooh, så mycket fina höstnyheter som droppat in! Och idag borde det har kommit ytterligare ett stort lass…

image

image

image

image

Även om sommaren aldrig riktigt kom i år så känner jag mig på något underligt vis redo för hösten. Kanske det beror på att jag fortfarande har lite sommar framför mig i och med Mallorca resan i september, vad vet jag? Men jag känner mig i alla fall ganska redo att rota fram tröjor, höstjackor och boots ur garderoben igen. Samt fylla på med nytt förstås, hehe. Köpte faktiskt en alldeles ljuvlig kofta/poncho i Örebro förra veckan, skall visa er sen!

 

You may also like

Inga kommentarer

    1. De finns nu i mörk vinröd medan där ”vaxad” yta. Och så finns det några enstaka kvar i svart. Kommer nog till i något skede med svårt att säga när!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *