25.8.2014 – Hunkydory SS15

På lördag kväll var jag in till Helsingfors för att kolla på Hunkydory´s vår-/sommarkollektion till nästa år. Så mycket godbitar. Där blir man då aldrig besviken. Tyvärr kan jag inte ta in allting som jag skulle vilja, för jag vet att det inte finns så många här i småstäderna som är villiga att betala över 300€ för en blus eller 700€ för en jacka. Men om ni ser något i deras kollektioner som ni skulle vilja ha, men som jag inte har i butik, så är det bara att säga till. Då kan jag beställa in det enkom för dig!

Till nästa sommar bjuder Hunkydory bl.a på härliga blåa och pudriga toner, tjusiga mönster och som vanligt sköna modeller med de där små extra detaljerna.

image

image

image

image

image

image

image

 

Följ min blogg med Bloglovin

You may also like

Inga kommentarer

  1. Så nu måste jag då lära mej gilla blått. Gillar inte blått eller gult alls. Joo visst på andra är det snyggt men inte på mej har jag fått för mej. Ha en bra dag Linda!

    1. ja men det finns ju nog andra färger också! 🙂 Man ska inte gå med sådant man inte känner sig bekväm i, då syns det oftast. Så håll dig till färger du gillar med gott samvete bara! Ha en fin dag du också Maria 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *