25.7.2013 – Make up bag

Jag funderar på att uppgradera min sminkväska lite. Alltså själva väskan, inte innehållet. Min nuvarande är en genomskinlig minigrip påse som fått fungera som sminkväska genom åtskilliga flygresor och i en lång tid däremellan också. Praktiskt, ja. Men inte särskilt vackert. Och jag gillar ju vackra ting.
 
 
Borde ha ett par hyfsade Björn Borgare hemma (någonstans…) som jag kunde ta i bruk. Men då är det ju lite kul med nytt också… Har haft ögonen på den här fina från Hunkydory som kommer ut nu i höst. Men vitt? Kanske inte den bästa idén för en sminkväska. I alla fall inte min sminkväska. Min sminkpåse är vidrig. Fast den finns förstås i svart också…
 
Sminkväskan från Hunkydory kommer i tre olika storlekar. Detta är medium och large.
 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *