25.6.2014 – gåvornas månad

Om inte annat så har juni månad i alla fall varit gåvornas tid. Tycker det droppar ner trevliga paket i postlådan titt som tätt. Eller gåvor kan man ju kanske inte kalla det, har ju ändå betalat för det mesta, men det känns ju så då det kommer paket! 🙂

Först var det ju den efterlängtade födelsedagspresenten. Sedan kom ju den månatliga Activeboxen med en massa trevliga träningstillskott.

image

Därefter kom mitt första paket med hygienartiklar från Reddville. Registrerade mig på SheSocial för ett tag sen och kommer därmed att få hem gratis tamponger (och lite andra överraskningar) varje månad. Hur nice är inte det!? Finns det liksom någonting onödigare att lägga pengar på? Knappast.

image

Och när jag nu en gång drog ner på en liten årsutgift så tyckte jag att jag hade rätt att näthandla lite istället. Klickade hem den här mönstrade saken som anlände igår. Ett plagg för varmare väder dock, så det får ni antagligen se bara sommaren kommer nångång!

image

Följ min blogg med Bloglovin

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *