25.6.2014 – Dittan&Dattan

Det är den där trevliga tiden på året för mig då det är dags att inventera butikslagret. Egentligen borde det göras på måndag, men jag gör så mycket jag kan färdigt och så får jag korrigera efter hand som varorna säljer. Dessutom sitter jag och kämpar med Excel, har aldrig använt det programmet i mitt liv! Killen bara ”men det lärde man ju sig i högstadiet”. Eeeh, NÄ! Jag har då aldrig fått undervisning i Excel i skolan. Har ni!? Nåmen jag lär ju mig nu i alla fall. Kommer ju säkert ha nytta av det till studierna i höst också. Sa jag att jag börjar vuxenstudera till Merkonom i höst? Kanske inte… Herregud så jag flummar nu, haha. Behöver semester. Och jo, på tal om semester så bokade vi faktiskt en veckas semester i början av september alldeles nyss! 🙂

Pictures30

Den första september bär det av till lilla byn Nidri (nära Lefkas) i Grekland. Vi hittade en jätte billig resa och ett litet mysigt hotell med endast 15 rum. Precis bredvid vattnet. Perfekt! Kommer inte solen/värmen till oss så får vi väl åka till den.

 

You may also like

Inga kommentarer

 1. Ser härligt ut! Jag tycker nog att vi såg på Excel i skolan, men jag minns inte vilken skola. På Novia hade vi det en hel del i alla fall, och nu använder jag programmet dagligen på jobbet. Jag älskar Excel! 😀 Säg till om du behöver tips 😉

  1. Har absolut inget minne av att jag nånsin skulle har blivit undervisad i det i skolan… Men jag kommer gråtande till dig sen när jag behöver hjälp då! 🙂

 2. oj vad härligt! var på nätet har du hittat den billiga resan? skulle själv behöva åka till varmare breddgrader 😉

 3. Vi var i Nidri ifjol, super mysigt. Och lite annorlunda än de stora grekiska öarna. Lycka till med studierna

  1. Aah, låter bra det! Behöver inte så mycket mer än en solstol och skön säng. Och gärna lite god mat också! 🙂 tack tack!

 4. Nidri är ett bra val! Besökte själv den lilla byn för en vecka sedan och kan varmt rekommendera att både hyra egen båt samt bil för några dagar. Västkusten är helt underbart vacker (besök t.ex. stranden Porto Katsiki). En restaurang som är väl värt ett besök för den underbara utsikten heter Rachi, finns högt uppe i bergen. En annan restaurang som serverar urgod tonfisk heter Seven Islands. Ha en trevlig resa!

  1. Härligt att höra, och tack för de fina tipsen! 🙂 Alltid bra med tips från någon som känner till stället bättre!

 5. Nämenn.. Jag var ju där i precis samma lilla hotell för ett år sen. verkligen super! helt nya rum och strand där genast. Vi åt morgonmål vid havet och allt är så bra där. Rekommenderar att åka på en dagssegling. God mat och så ankrar båten ett par gånger så man får simma och hoppa i det turkosa!! Underbart! Hade inte så stora förväntningar om grekland men herregud så jag bara blev förälskad, verkligen en supervacker ö!!! (Ett litet ord om frukostbuffen dock, för ett år så var det ingen buffe (trots att det stod så) man fick ett bröd, ett paket smör, ett paket marmelad, ett glas juice, kaffe och mysli med mjölk. Ifall du (som vi) behöver mera på morgonen rekommenderas att köpa egen juggis och frukt tex. Så man klarar sig 🙂

  1. Nej men vad roligt att höra! 🙂 Synd det där med frukosten, äter gärna en rejäl frukost, men nu känns det ju i alla fall bättre när man vet om det på förhand och vet vad man har att vänta sig. Och det där med en dagssegling låter ju underbart, måste absolut föreslå det till killen! tack för infon 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *