25.5.2016 – Just nu

Packade ner ungen tillsammans med en massa andra grejer i vagnen och styrde iväg mot stranden den här förmiddagen. Första stranddagen för i år. Det gick ingen nöd alls på Minou där i vattenbrynet, trots att vattnet inte ännu är speciellt varmt. Hon plaskade glatt och ropade åt svanarna som simmade en bit bort.

image

Nu har hon somnat i vagnen och jag tänkte lägga ned mig och njuta en stund tills hon vaknar. 23 grader och full sol, det får man inte låta bli att ta  vara på om man har möjligheten till det.

You may also like

Inga kommentarer

    1. Ja verkligen! Hoppas också vädret blir bättre än förra sommaren.. Oj vad jag såg fram emot min första lediga sommar någonsin då, och så kom den aldrig 😒

      1. Jo verkligen! Det förstår jag men nu håller vi tummarna 👍 jag och tjejen ska ju ha 10 v ledigt så hoppas på mycket strandhäng

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *