25.2.2016 – Conscious Choise

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

Jag nämnde ju igår att jag skulle vilja börja bygga upp en lite mer praktisk basgarderob för min nuvarande livssituation (snart 30-årig hemmamamma). Nåja. Det där rensandet har jag inte ens kommit igång med ännu eftersom avkomman valde att endast sova 30 minuter under sina respektive dagssömner, men jag är fortfarande inne på samma bana. Att fylla på med kvalitativa basplagg som man sedan kan bygga vidare på och piffa upp med så kallade ”trend-plagg”.

När jag beställde mina senaste skor från Ellos lade jag märke till att de har en varugrupp som heter Conscious Choise (varugruppen hittar du här). En kollektion med kläder som sägs vara ekologiskt framställda. Nu när jag tittade lite närmare på kläderna upptäckte jag att de har en massa bra basplagg där! Eller hela kollektionen består egentligen bara av basplagg… Så tänkte kanske klicka hem några plagg därifrån för att se om de håller måttet. Tyckte den här t-shirten såg härlig ut. Likaså den här toppen och de här blusarna.

ellos-basics

En annan varugrupp de har, som är väldigt intressant i mina ögon är Premium Quality. En lite dyrare varugrupp, men med väldigt mycket fina plagg i fin kvalitet! Ska snoka vidare lite där också innan jag lägger in en beställning.

Tips! Med koden 335707 får man 10€ rabatt för varje 40€ man handlar för (alltså 25% rabatt).

You may also like

Inga kommentarer

  1. Tack för tipset! Har sökt efter bra basplagg då jag tömnde mitt klädskåp för nån månad sen redan på alla basplagg som såg redan så schabbiga och mistat sin form… 😢

    1. Vet som sagt inte om de är bra ännu, men jag hoppas det! Annars kan man i alla fall ha gott samvete över att ha valt ekologiskt 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *