25.2.2014 – converse & byggdamm

Killen stack iväg till Stockholm på jobb ikväll, så jag har tagit itu med det jag oftast gör kvällen han åker. Städning. Underligt nog är huset alltid extra stökigt när han varit hemma, så jag reder upp för att få leva en vecka i harmoni igen, innan nästa stökperiod kommer 🙂 

Den här gången har jag dessutom lite extra att städa. Byggdamm från vinden. Jepp, killen fick fnatt och började riva tapeter och måla tak plötsligt igår, så nu är projekt vinden -del 2 igång! Och jag är glad som en lärka, för det betyder ju att jag småningom har ett stort klädrum till mitt förfogande.

På tal om något helt annat. Har gått och väntat och väntat på den där solen som vi blivit lovade här i södra Finland i flera dagar redan. Och strax efter lunch så kom den ju äntligen! Det kändes så vårigt att Conversen hoppade på fötterna. 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *