25.12.2013 – hej raringar

Hoppas ni haft en fin julhelg så här långt? Själv firade jag på två olika håll igår, först med julgröt tillsammans med killens familj på dagen och därefter julmiddag med min familj på kvällen. Och idag har jag hälsat på pappas sida av släkten hemma hos farmor. Annars har jag mest dallat runt i min nya morgonrock och mina nystickade yllesockor idag. Orkar inte ta mig ut på det där traditionella juldagsfirandet i år. Istället äter jag salta kex, dricker rödvin och ser ikapp veckans Paradise Hotel avsnitt här hemma ikväll.
 
Så här har i stort sett dagens feeling och dagens outfit sett ut. Trötta ögon. Rufsigt hår. Nya fina badrocken runt kroppen. Och vackert hemmastickade yllesockor på fötterna.
 
 
 
 
 
 
 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Låter som en härlig dag! Här går det i slow motion i myskläder 🙂 Sköönt, det är så sällan en kan bara slappa.

    Svar:
    Jaa jestas, vad trögt allting går såna här dagar. Men visst är det skönt! 🙂

    Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *