25.11.2016 – Fredagströttma

Vilken tur att det är fredag. Har känt mig så grötig och trött i hjärnan hela dagen idag så jag tror ett par lediga dagar kan göra gott. Det är ju inte som att det skulle spela så stor roll om det är arbetsdag eller veckoslut, vi stiger ju upp samma tid om mornarna oavsett. Men helg betyder i alla fall att jag får vila hjärnan från jobbet och allt nytt jag fått lära mig.

Minou verkade vara på lite samma linje som mig eftersom hon började klä på sig pyjamas och var på väg och ”tutta” redan vid 17-tiden. Beslöt mig då för att dra på mig träningskläder och åka till hallen för att gymma och bolla med Minou en stund istället. Det tyckte hon också var en bra idé, och hon piggnade faktiskt till av det. Jag fick henne att hållas vaken ända till kl.20 och nu sitter även jag här och gäspar och funderar om jag inte skulle ta och söka mig i säng jag också. Klockan 21.20 på en fredag kväll, ja.

img_0983

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *