25.10.2015 – Söndag

Hade ni en trevlig lördag kväll igår? Vi hade det jätte mysigt. Tvättade lakan, madrasser och bebis halva kvällen. Det var spykalas deluxe här. Stackars liten har varit förstoppad i en vecka snart, så jag antar att det slutligen kom upp övre vägen för att lätta på trycket och rensa systemet en aning. Kan också vara pga allt plommonvatten jag hällt i henne i hopp om att få igång magen…

Idag verkar hon i alla fall vara sitt vanliga glada jag igen. Hoppas ändå på ett ordentligt bajslass under dagens lopp, så jag slipper tänka på det mer. Men ja, godmorgon förresten! Nu blir det kaffe och knäckis. Har äntligen tagit hem min Moccamaster från jobbet, så idag blir det lyxkaffe.

image

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *