25.10.2015 – Att njuta av regnet

Alltså. Vilken perfekt dag att regna på!  Så skönt att bara få pyssla på inomhus hela dagen. Hann dock ut på en kort löptur i duggregnet innan det började ösa ner ordentligt. Minou fick nämligen besök av farmor och faster, så jag passade på att knäppa på första avsnittet av  Söndagsöppet och springa en runda. Kul med en ny podd! Är inte den som lyssnar på poddar så ofta, men klart man måste lyssna då det är finlandssvenska bloggvänner som ligger bakom!

image

Så har det ju blivit ett antal koppar kaffe den här gråa söndagen också. Med lite snacks till, hehe. Och oj som jag njuter när jag får sitta ner i lugn och ro (då barnet sover) och bläddra i en tidning eller pynja på i köket i all skönans ro, med mitt kaffe. Gillar ni mitt nya telefonskal förresten? I love it. Det var en av få saker som fick följa med hem från Stockholm. Resten får ni antagligen också se inom kort, det borde anlända hem imorgon tillsammans med killen.

Anteckning till intresseklubben:

Vi har bajsat! TVÅ GÅNGER. Jag friskförklarar därmed Minous mage.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *