25.10.2013 – Last night

Ni som följer mig på Instagram (lindasjoblom) vet ju redan vad jag pysslade med igår kväll, jag tapetserade. Vi satte alltså igång med det första vindsrummet och gjorde klart ena sidan av rummet. Det är ett rätt knepigt rum att tapetsera i och med att det kommer väggstockar, takstockar, garderober och lutande tak emot på flera platser. Men resultatet blev jätte bra, ser ut som vilket proffs som helst hade gjort det.
 
 
Ikväll har jag träningar, så idag blir det inte så mycket gjort. Vi får fortsätta med andra sidan imorgon. Sedan blir det igen paus i nästan två veckor då killen är på jobb… Fast jag kan i alla fall ha som mål att få sänggaveln (som skymtar på bilden) målad och kanske börja slipa golvet som också skall bli vitt. Fy sjutton, vad fint det kommer att bli när det är klart!
 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *