25.1.2015 – helgen

Nu undrar ni kanske om jag inte alls överlevde sockerbelastningsprovet i fredags, när det varit så tyst här hela helgen? Men jo. Jag överlevde nog. Det var inte de roligaste två timmarna i mitt liv precis, men sååå farligt var det ju inte heller. Trist, ja. Jobbigt att vara utan mat så länge på morgonen, ja. Men med en bok och en hård bänk som sällskap mellan blodproven så gick det rätt så bra faktiskt.

Annat jag gjort under helgen då? Jobbat, sett och köpt in Dry Lake till sensommaren/hösten (mycket snygga basic-klänningar á la Blondinbella och en klart förbättrad kvalitet till hösten!), kollat handboll och plockat på mig mera babystuff hos kusinen.

image

Jo, och så har jag köpt såna där suveräna träningsgummiband på Lidl också. Seriöst, de är svinbra! Använde dem jämt på gymmet förr. Men nu när jag inte har något gymkort får jag köra med dem hemma istället.

 

 

You may also like

Inga kommentarer

    1. jo, jag älskar att gå där bland krääsä-korgarna! 🙂 Skulle har velat köpa en liten ångmaskin där också, men på såna grejer kan tyvärr kvalitén vara väldigt dålig har jag fått erfara, så jag håller mig till att fynda sånt här som man vet att funkar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *