25.1.2014 – My spring must-haves

På catwalken har vi sett en massa olika trender för våren. Allt från pastell och metalliga färger till sprakande mönster, markerade midjor och bara magar.
Mina must haves för våren är dock inte så krävande. Antagligen har man det mesta liggandes i garderoben från gamla säsonger. Annars är det ju alltid kul att komplettera med nytt!
 
 
1. Ballerinas eller andra flats i äkta läder. Syntetmaterial och svettiga fötter går fett bort för mig. Själv har jag ballerinasen på bilden och de blev mina mest använda skor förra sommaren, såå sköna! Vårens investering får bli ett par alldeles svarta basics.
 
2. Ränder känns alltid fräsht till våren och går aldrig ur modet. Också här behöver jag själv lite uppdatering, hur sjutton har jag inte några randiga blusar!? Kommer att satsa på sköna bomullsmaterial.
 
3. Cognacsfärgade väskor och accessoarer hör alltid våren till. Själv använder jag min lilla Bayswater flitigast, men hade inte sagt nej till en klassisk Michael Kors heller.
 
4. Boyfriend shorts med hög midja känns som min melodi i vår/sommar. Snyggt till både ballerinas eller ett par klackar. Dessutom är de magkorta topparna fortfarande populära och tillsammans med högmidjade shorts känns de mycket mer attraktiva. Innan det blir shortstider byter jag gärna ut shortsen till ett par boyfriend jeans istället.
 
 
Annars tror jag fortfarande att baseball jackan och bombar jackan kommer att synas ännu mer här i Finland i år än ifjol. Själv vet ni ju vilken jag kommer att satsa på, om ni skrollar ner ett inlägg 😉
Dessutom slänger jag gärna en scarf med print löst hängande runt halsen. Har t.ex drömt om den här från Hunkydory ända sen jag såg den förra våren på inköpet.
 
Det var kort och gott mina must-haves för våren. Utöver detta kommer jag nog att fortsätta använda kjolen väldigt flitigt, bara det blir strumpbyxväder igen. Saknar dock fortfarande en svart vippig en. Har inte hittat den jag letar efter än… (Kanske Gran Canaria levererar!?)
 
 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Jag måst komma å prova ballerina skorna nån dag, dom e ju SÅ fina!!

    Svar:
    Jag vet, en av mina favorit sommarskor någonsin! Love them.

    Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *