24.9.2019 – höstdeppen och höstpeppen

Jag vet inte riktigt vad som händer (okej, det är antagligen hösten som händer) men jag är så himla trött hela tiden just nu. Sover minst 8h per natt och ändå går jag som i nån form av dvala från morgon till kväll. Kan inte minnas att jag skulle ha drabbats av nån sån här hösttrötthet förr?

Samtidigt som jag är grymt trött så är jag också mycket sugen på att göra något nytt nu under hösten. Kanske börja läsa ett nytt språk, gå en fördjupningskurs i företagsekonomi, självstudier inom något helt nytt område? Vete sjutton vad det skulle vara, men NÅNTING. Jobbigt det där när man vill så mycket men orkar så lite! Någon som kan relatera?

Nu skall jag klämma in mig mellan två barn i sängen så att jag får ihop mina 8-9 sömntimmar. Efter fyra år av sömnbrist så njuter och uppskattar jag sömnen så oerhört mycket igen.

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *