24.9.2017 – Avslutning säsong 1

Men jösses alltså, VILKET KANONVÄDER det varit i helgen. Vi stack ut till stugan för att börja städa undan för vintern och det var hur skönt som helst där ute. Jag har ju inte visat er några egentliga efter-bilder på stället ännu och det beror helt enkelt på att jag gärna hade fått det lite längre färdigt innan jag visade er hur det framskrider. Men tja, det kom ju en baby här imellan och vi har därför inte varit på plats på över två månader nu. Det har alltså inte hänt något där på ett bra tag. Men nu kommer vi inte att jobba något där i år mera, så tänkte att jag visar er lite bilder inifrån nu i varje fall. Allting är väldigt avskalat för tillfället. Inga tavlor eller hyllor på väggarna, inga kuddar i soffan, inga prydnadssaker whatsoever. Men det kommer. Nästa år.

Sovhörnan.

Köket.

Vardagsrummet.

Läshörnan.

Matplatsen.

Allt det här är alltså inträngt på dryga 30m2, så det är väldigt litet och intimt. Men supermysigt! Och med några penseldrag till och lite omboning kommer det att bli ännu mysigare.

You may also like

2 kommentarer

    1. Tack! 😊 Helt mysigt blir det med tanke på att vi bara plockat ihop gamla möbler (med undantag för soffan). Som sagt skall vissa möbler målas ännu och lite tavlor/hyllor upp på väggarna, så då blir det nog riktigt bra tror jag 👌🏽

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *