24.9.2014 – Morning!

IMG_0290

Kylan fortsätter här i söder, men så länge det är fint väder stör det mig inte alls. Hörde dock att det kommit snö i Österbotten redan!? Den får gärna hålla sig borta härifrån länge ännu. Höst är jag förberedd på, men inte vinter. Var nog lite väl optimistisk redan då jag bara slängde en stor poncho över axlarna imorse, men å andra sidan skall jag inte vara ute mer än att promenera några meter till bilen, så det får gå.

Kvällens träning ersätts med joggning eftersom herrlaget har match på vår träningstid, men till det har jag dubbel uppsättning av kläder med mig. Ser fram emot att få andas lite frisk luft efter jobbet. Det har blivit allt för lite av det på sistone. Jag är värdelös på att vistas utomhus mitt i veckan. Men arbetsdagen tar ju så stor del dygnet, och efter sju på kvällen har jag ingen lust att gå ut mera. Då är det ju nästan mörkt!

Nåja hörni. Tror jag svamlat färdigt för den här morgonen. Önskar er en fin-fin onsdag!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *