24.8.2014 – Städat och SNAKKat

Nu har jag skrubbat och gnidit klart för idag känner jag. Har till och med rengjort ugnen och skrubbat kökszinken med klorin (skaffa aldrig en vit zink!). Däremot blev hjälpköket och duschrummet ogjorda. Alltså det där FÖRBANNADE hjälpköket. Ett av husets finare rum i mitt tycke, men av nån anledning har det blivit en avstjälpningsplats för både målargrejer, verktyg och gamla kläder så nu känner jag bara avsky när jag går in där.

image

Gjorde också en avstickare ut i den friska höstluften som jag planerat. Pluggande in två senaste avsnitten av SNAKK i öronen och traskade runt i en dryg timme. Satte mig ner på ett berg och njöt av de varma solstrålarna en stund, och traskade sen vidare igen. Kan inte minnas när jag senast gått ut på en promenad sist. Alltid då jag gör mina länkar så springer jag, helt i motionssyfte. Att gå ut och promenera räknar jag inte ens som motion, utan endast som avkoppling. Klart jag vet att det är bra vardagsmotion, men för mig ger det inget att gå. Jag behöver tempot för att det skall ge mig något i den sport jag håller på med (handbollen). Så detta var ren vardagslyx!

image

 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Tänkte bara tipsa dig om att det finns i vanliga s-market en grön burk, som är rengöringsmedel. Universal Stone heter det. Suoerbra! Använder inte klorit mera till något utan bara detta, gör att bl.a. diskhon blir skinande ren! Dock är det ganska dyrt (under 20euro) men den räcker flera år

    1. Jag skulle helst inte heller använda klorit eftersom jag är rädd att det skall fräta bort färg. Så tack för tipset, borde kanske pröva på med medlet du tipsade om! 🙂

  2. Haha, tänkte att nu måst jag tipsa dej om universal stone men du fick redan tipset. Håller med, alldeles superbra, funkar briljant till vanliga diskbänkar, spisar, äckliga plastkippor med flott på, köksbord, ja allt möjligt. Dessutom miljövänligt och räcker som sagt läääänge.

    1. Kan ju inte vara annat än bra då ni är fler som tipsar om det! Men hur känner alla förutom jag till detta mirakel medel då..? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *