24.5.2015 – kroppen efter en förlossning, del 2

Det har nu gått drygt två veckor sedan M föddes och det är dags för nästa uppföljning av kroppen (här kan ni se del 1). Själv tycker jag det hänt massor på en vecka, magen har dragit ihop sig en hel del. Och allt detta endast tack vare amningen. Visst har jag börjat promenera mer, men inte i sån utsträckning att det skulle vara orsaken till att magen börjar försvinna.

  
Jag tänkte att jag fotar i samma klänning som sist (ledsen för dåliga mobilbilder igen) så ser man skillnaden bäst. Som ni ser finns det fortfarande en liten kula där, men med tanke på att detta är 15 dagar efter förlossningen så kan jag bara säga att kroppen är rätt så fantastisk! Hade väntat mig att det skulle ta längre tid att bli av med magen. Speciellt eftersom jag inte ens börjat träna än. Vågen visar fortfarande ca +3kg från startskedet (på ett ungefär, vet inte om hemmavågen och rådgivningens våg visar samma), det betyder att ungefär 10kg försvunnit på dessa femton dagar. Jag har ännu inte vågat prova på att komma in i mina gamla byxor, förutom ett par boyfriend jeans som varit rätt så lösa innan. Dem fick jag på mig med nöd och näppe. Så lite extra skinn måste nog bort ännu innan jag vågar mig på den vanliga garderoben.

You may also like

Inga kommentarer

 1. Äääh du snygga kvinna! Jag blir lite avundsjuk på hur det har dragit ihop sig åt dig 😀 Här kör jag degmage deluxe och fortfarande +6kg kvar, morr 😉

  1. Nå, det är klart att allas kroppar är olika och återhämtar sig olika! Nog försvinner det efterhand åt dig också ska du se! 😊

 2. Försvinna eller inte försvinna. Så är det viktigaste ändå att man mår bra☺️ Alla är olika och ingen skall jämföra sig med någon annan. Jag försöker själv intala mig det, att jag är bra så som JAG är!

  1. Ja, så är det, men jag vet med mig själv att jag inte mår bra med mig själv om det inte försvinner.. 😊 men har ingen brådska med det, det får nog ta den tid s krävs! Tycker ändå inte man ska sluta bry sig om sig själv bara för att man blivit mamma.

   1. Nej absolut det ska man inte sluta. Det var inte alls det jag påpekade☺️ Jag vet bara med mig själv att jag snabbt började jämföra mig med andra. Så bara man mår bra är det viktiga. Och som du skrev, du mår bra utav att få dig tillbaka👍

    1. Nej, man kan ju absolut inte jämföra sig med andra, alla har så olika utgångsläge så det är omöjligt! Allas kroppar jobbar i olika takt 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *