24.4.2014 – från frukostbordet

Börjar min morgon som alla andra. Med lååång frukost och bloggläsning medan nyheterna står på i bakgrunden. Här läser jag t.ex Nadias blogg. Nadia gick på estenomlinjen i Vasa samtidigt som jag och där via känner jag henne. (Som om man måste känna personen bakom bloggen för att få läsa den… Nä, det var nog bara en lite parentes.)

20140424-083246.jpg

Men Nadia snacka i alla fall lite om träningsinspiration och är inne på samma linje som jag. Jag har alltid sagt att nya träningskläder är den bästa motivationshöjaren, och helt tydligt funkade det även för henne. Så ni som saknar träningsmotivation, iväg och köpa lite vårfäscha träningskläder nu på momangen!
Själv fick jag en annan liten motivationshöjare på posten här om dagen när aprilboxen från ActiveBox anlände. Boxen innehöll denna månad ett par proteinshaker (i vaniljsmak, min favorit!), en måltidsersättande Bitebar och en Morning Protein Espresso (ett snabbkaffe med protein och koffein, perfekt att häva i sig innan morgonpasset).

20140424-084230.jpg

 

Följ min blogg med Bloglovin

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *