25.3.2015 – DIY 

Här sitter jag med min kaffekopp och tittar lite beundrande på mästerverket jag färdigställde igår kväll. Jäääkligt nöjd med mig själv liksom, hehe. Nåja, här ser ni alltså vad det blev av det prickiga tyget som jag fick med mig hem i lördags. Ett babynest.

Förvånansvärt smidigt gick det att sy, det enda som orsakade lite rynkor i pannan var väl kantbandet. Eller kantbandet i sig var väl inte så svårt att få dit, om än lite tidsdrygt jämfört med det andra. Men att trä igenom själva snöret! Rekommenderas inte att göra utan en vettig säkerhetsnål. Eller ett hårspänne, som sist och slutligen blev räddningen då jag redan var lipfärdig och killen tog över.

Men slutresultatet. Inte perfekt. Definitivt hemmagjort. Men säkert helt dugligt och mysigt för prinsessan att sova i.

 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Jag har samma, DEFINITIVT hemmagjort 😀 Tackade gravidhormonerna för att jag grät över att det inte var perfekt då det var klart, men tror inte bebisen klagar!

    1. Tack! 😊 tror nog du lyckas göra ett sånt utan desto större talang också, det finns helt hyfsade instruktioner på nätet!

  2. Fint 🙂 Vad använde du för stoppning? Har också tänkt mig försöka sy ett men vet inte var jag skall hitta stoppning….

    1. Jag köpte löst vadd i tygbutiken, men har du några gamla kuddar som du inte använder så kan du ju lika bra klippa sönder en sån och fylla med det! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *