24.2.2018 – Lördag

Godmorgon på er! Ännu en fin och kall dag. Har inte varit ute just någonting alls de senaste dagarna trots det fina vädret eftersom Milton är fortfarande så krasslig i lungorna att jag vill inte ha honom ute i den kalla luften. Fick en tid till läkare på HVC här om dagen, men efter att har väntat där i 2h efter angiven tid så gav jag upp och stegade ut därifrån. VÄRDELÖS SERVICE! Tänker börja ge lite mer slemupplösande igen och försvinner inte rosslandet efter det så får jag söka upp någon specialläkare. Detta har ju hållit på i närmare två månader nu.

Ikväll skall jag och sambon iväg på middag till Svartå, men innan dess skall jag försöka få in ett gympass, tvätta håret(!) och kanske städa en och annan vrå i hemmet. Igen. Känns som om det enda jag gör är städar för tillfället, så en liten paus från det gör säkert också gott. Vill komma till den punkt nu där jag får börja dekorera köket!

Nu skall jag aktivera mig innan den lille vaknar från sin tupplur. Den äldre är iväg och målar och städar lägenheter med far sin, haha.

You may also like

3 kommentarer

  1. Jag är så glad att vi har försäkringar åt barnen. Det värsta jag vet är att vara tvungen att köa med sjuka barn. Tacka vet jag Pikkujätti, bara att beställa tid och superservice av kunniga läkare specialiserade på barn. Visst det kostar men är så värt det. Och så får man ju medicinerna ersatta också. Vi har också krassliga barn, tråkigt. Krya på er!

    1. Vi har såklart också försäkringar, tänker aldrig vara på att utnyttja dem 😆 jag tycker också det är hemskt att sitta och köa men eftersom jag ringde och de gav en tid åt oss trodde jag ju det skulle vara den tiden vi fick dom gällde…
      Det tycks gå så mycket och sega virusar i år. Stackars småttingar! Tack ska du ha, krya på er ni också.

  2. Du ska definitivt utnyttja era försäkringar. Då får du också Panadol/Burana utskrivet på recept och därmed ersatta. Och så är det tyvärr så att på hälsocentralerna sparar dom in på ”allt extra”. Till exempel testar dom inte för influensa. Då våra barn hade influensa i början av året testade dom på första barnet som blev sjukt och då det var positivt fick han genast medicin och han klarade sig med ett par dagar feber istället för fem eller till och med en vecka. Då sen följande barn blev sjukt skrev dom sen genast ut medicinen utan att testa, fast dom kunde ha ”fått in mera pengar” på att testa honom också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *