24.2.2016 – Fortsättning följer

Jag vet inte vad det var vi åkte på, men någon bobba eller förgiftning har vi allt dragit på oss. Det slutade med att jag mådde apa och spydde ytterligare en gång under natten. Hade jag fått sova i lugn och ro gissar jag att jag hade sovit bort det, men i och med att jag måste upp till Minou flera gånger slutade det med ett spylass. Som tur har inte Minou spytt något ännu *knack i trä* men hennes mage är i obalans. Hon har bajsat ordentliga diarrélass efter varje måltid. En gång ända ner till fötterna på pyjamasen. Mysigt mysigt. Men hellre det än spyor faktiskt!

Ju längre dagen gick desto mer energi fick jag själv i alla fall. Medan Minou sov sin förmiddagslur städade jag upp ordentligt här hemma. Ni vet ju hur asigt det känns efter att spy-Nisse varit på besök, den där fräna lukten vill liksom inte försvinna från näsan. Men nu är sängen nybäddad och nedre våningen städad. Befrielse! Tänkte fortsätta med garderoben imorgon. Är både taggad och ängslig inför det. Finns så mycket jag vill kasta ut, men har alltid lite svårt för att rensa. Skulle vilja försöka bygga upp en lite mer praktisk basgarderob som är mer funktionell för min nuvarande livssituation. Jag känner att en massa trendplagg inte riktigt är aktuella nu mera, när man strax närmar sig 30 och har en liten buse som sällskap största delen av tiden. Simplicity. Det är vad jag söker i min nuvarande garderob.

IMG_4069

You may also like

Inga kommentarer

    1. Självklart kommer jag inte att slänga dem! Skulle aldrig kasta kläder om de inte är trasiga. För dem nog till insamling eller loppis i så fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *