24.2.2015 – Ett foto i timmen, typ

Tänkte att ni skulle få följa med och se hur en arbetsdag kan se ut för mig. Nu är ju inte alla dagar så roliga att man har inköp på agendan, men under inköpsperioder så blir det ju en hel del sånt också. Så här kommer några bilder från min dag, genom telefonlinsen.

image

Vaknade upp till regn och rusk och hoppade i bilen för att köra in till Helsingfors strax innan klockan nio.

image

Blev bjuden på frukost (nr.2) på Ichi´s showroom och gick igenom den del av höstkollektionen som anländer till butik i augusti-september.

image

Plockade ut lite guldkorn som jag kommer att köpa in till DinoDina.

image

Åkte tillbaka hem till Karis och gick på lunch till Socis (stans bästa lunch enligt mig) tillsammans med pappa. Här en selfie i deras toalett (hör inte till vanligheterna, but a pregnant girl needs to pii sometimes too…)

image

Sedan gick jag på jobb och fortsatte pynja på med vårnyheterna.

 

Nu är klockan strax 18 och jag skall slå fast dörrarna för idag. Imorgon har jag tänkt göra om i Hunkydory-avdelningen, men få se om det lyckas som jag visionerat eller om det bara blir tokigt. Men jo. Det var min dag det.

 

You may also like

Inga kommentarer

    1. Bra kan jag inte säga om ja skall vara ärlig, det är jäkligt tuffa tider (för alla i klädbranschen vågar jag väl säga). Men jag försöker ”hang in there” och hoppas på bättre tider. Tack ska du ha 🙂

      1. Det är inte bara i klädbranschen kan jag säga! Förhoppningsvis är det bättre tider på väg! 🙂 har du funderat på att ta in lite billigare varor? Då skulle iallafall jag (o säkert många fler) Ha möjlighet att handla mer där! 🙂 lycka till

        1. Det finns inte så mycket billigare märken att ta tyvärr, om jag inte skall köra med samma märken som alla andra här i småbyarna har (vero moda, only, Rut&circle etc). Dessutom vill jag försöka hålla kvalitén någotlunda bra. Men Ichi t.ex har ungefär helt samma priser som vero moda, så jag har nog kläder i alla prisklasser tycker jag själv 😊 men tack för omtanken och de snälla orden!

  1. Har hört att du stänger butiken efter hösten, stämmer det. Du slutar i alla fall med vissa produkter t.ex. Hunky Dory.h. Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *