24.11.2018 – Black Weekend och en perfekt lördag

Vilken underbar lördag jag haft. Jag hade möjlighet att börja dagen med ett gympass, vädret har varit jätte fint och -bäst av allt- barnen har varit på gott humör och lekt fint med varandra hela dagen! Det kan man nästan kalla en 10-poängare va?

Har ni gjort några bra fynd under Black Friday förresten? Eller Black Weekend, eller vad man nu ska kalla det numera? Tycker hela grejen gått långt överstyr, men visst tycker jag man skall passa på att köpa sånt man annars också tänkt införskaffa till ett billigare pris. Allt annat vore ju dumt.

Själv har jag handlat:

  • blöjor på specialpris (sånt man handlar på Black Friday numera liksom, hahaha!)
  • foundation, CC cream och maskara från Lumene till – 40% (produkter jag annars också använder och köper)
  • Varsin julklapp åt barnen
  • Hotellnatt på Caribia i Åbo

Det sista var kanske lite otippat va? Men faktum är att vi hade tänkt åka på en liten familjetrip till någon simanläggning innan julen och vi var på väg att boka detta redan förra helgen. Av någon anledning blev det ändå ogjort. Och tur var väl det, för nu fick vi samma paket över 100€ billigare! Vi åker redan nästa vecka.

Nu skall jag avsluta min perfekta lördag med en serie i soffan. Kanske ett litet glas rödvin till det. Bara för att jag tycker det skulle vara så himla gott. Sällan jag är sugen på alkohol, men ibland händer det och då skall man sannerligen unna sig ett glas.

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *