24.11.2015 – vackra vyer

Vilken vacker dag idag alltså. Kallt som attans, men fin! Blev så tagen av färgerna nere vid hamnen så jag var tvungen att hoppa ur bilen och knäppa ett par bilder när jag körde förbi. Har inte redigerat en prick eller en nyans på bilderna, exakt så här vackert var det.

IMG_3737

IMG_3738

IMG_3741

Minou är ute och promenerar med sin farmor som bäst, och jag hade tänkt ta itu med att måla väggarna till pannrummet ikväll. Men näe. Jag orkar faktiskt inte. Har ingen målar iver idag. Vill bara slänga mig ner i soffan och knäppa på en serie, så det är precis det jag tänker göra. Hej så länge.

 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Otroliga bilder! Hade liknande möjligheter att fota idag eftersom vinterljuset var så fint men jag hade glömt min mobil hemma… 🙁

    Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
    Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Kähler till Georg Jensen kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

  2. Herrejösses vilket dundererbjudande DinoDina bjuder på! Gick direkt och klickade hem en hel del av det som jag dreglat över. 🙂

    1. Haha! Jepp, gäller att ta vara på morgondagen, men antar att du prenumererar på nyhetsbrevet då eftersom du lagt märke till det redan idag 😄👍🏽

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *