24.11.2015 – en kort summering av Vasa-helgen

Jag överlevde nog helgen i Vasa och kom hem helskinnad, även om här ekat tomt i flera dagar och man kanske kunde misstänka annat. Eftersom bloggvärlden svämmat över av Gala-inlägg de senaste dagarna så orkar jag inte skriva så värst mycket om den. Men det var en trevlig kväll och bra arrangerat, även om några förbättringsförslag finns till nästa gång. Vilket är rätt självklart, tror det är omöjligt att få allt att funka till punkt och pricka första gången man ordnar något dylikt! Kvällens höjdpunkter var definitivt kvällens värdar Anne & Hannah, samt artisten RONYA som fick mig att tappa hakan. Tyvärr tycker jag också det hela kändes väldigt ”Österbottniskt”, som om det var en Österbottens-gala (vilket inte är fel det heller, jag älskar ju Österbotten Vasa). Tror det endast fanns en nominerad Nylänning (Sofias Mode) i hela galan. Fast det kan jag ju inte heller gnälla över eller påverka, österbottningarna är väl helt enkelt så mycket aktivare inom bloggvärlden för tillfället. Överlag är jag mycket nöjd med helgen, och att få hänga med Elin i en bil i 12h samt i det fina Vasa-rummet över helgen var en ren fröjd! Gör det gärna igen.

156___11

Jag förstår att ni dör av nyfikenhet över vad vi hade på oss? Klart ni gör. Jag valde i sista minuten att skippa klänningen och ta på mig jumpsuit istället. Är väldigt nöjd över mitt beslut, kände mig så bekväm i min jumpsuit hela kvällen. Som att svira omkring i pyjamas! Till den körde jag på stram hästsvans, röda läppar och guld accessoarer.

IMG_0774

Jumpsuiten är egentligen ingen jumpsuit, utan två skilda delar från ICHI. Toppen hittar ni här och byxorna här.

IMG_4693

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *