24.11.2014 – En månad till jul

Helgen kom med så mycket program, så väl på söndag var jag så färdig att jag inte orkade lyfta många finger. Låg mest däckad i soffan hela dagen. På fredagskvällen efter jobbet firade vi pappas födelsedag med tacokväll hemma hos föräldrarna. Lördagen gick först som vanligt i jobbets tecken och därefter stod två handbollsmatcher, en examensfest och en bastukväll på schemat. Jag var i och för sig hemma redan runt midnatt, då jag slängde in handduken när de andra drog vidare ut i natten. Men det är tydligen enough för ett preggo.

Ny vecka idag dock, och ser man på datumet så är det ju faktiskt exakt en månad kvar till jul nu! Fyra veckor och två dagar om man går efter egentliga dagar. En månad och det är så mycket kul som skall hinnas med innan dess! Först ut är ju bloggkvällen och julgatans öppning(ar) nu inkommande helg. I början av december har vi sedan en hel-helg med flickorna inbokad i Helsingfors, vilket definitivt också hör till en av vinterns totala höjdpunkter! Därefter räknar jag nog med full rulle både i butiken och med egna julklappsinköp fram till jul. Har de flesta julklappar på det klara för egen del, en del är redan inhandlade medan andra står antecknade på lista. Men jo, några frågetecken finns där också ännu.

Har ni svårigheter med julklapparna i år? Ett tips är varma Ullmax undeställ. Passar såväl mormor&morfar som mor&far, eller småbarnen! Alla vet vi att vintern kommer emot förr eller senare och att alla behöver varma kläder, stora som små. Jag använder alltid mina då jag är i stallet eller tränar utomhus. Ända från tidiga hösten till långt in på våren! Ni hittar deras produkt katalog via deras hemsida, och beställning kan ni lägga in via mig om ni vill. Då stöder ni samtidigt BK´s damlag 🙂

You may also like

Inga kommentarer

  1. Kläder är bra julklappar, sånt behövs hela tiden, annars brukar jag ge något att dricka.. Kanske nått lite ”fiinare” som de inte skulle köpa i normala fall..
    För mina föräldrar hatar att få saker som bara lämnar och stå i skåpen.

    1. Jo, det uppskattas ju också, speciellt kanske av äldre människor! En fin cognac eller whiskey. Själv skulle jag nog bli besviken om jag fick någondera, är ingen alkoholfantast överlag och speciellt inte när det kommer till såna drycker!😄

  2. Jag låg också däckad i soffan hela söndan! Sov o glodde på tv o fick mat serverad. Vi var till Stockholm torsdag-lördag o kom hem på söndag morgon, ve och fasa så kroppen sa STOPP åt mig… Ont från topp till tå, tur att jag är ledig ännu idag.. *gäsp*

    1. Jamen tre dagar i stockholm är ju tungt för vem som helst, man måste ju alltid hinna med så mycket när man är där, så förstår att du var trött! 🙂 speciellt om du har så ont av ischiasen.. :/ njut av din lediga dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *