24.10.2017 – en tisdag i sitt eget sällskap

Gjorde min första handbollsträning igår och stannade därefter övernatt hos föräldrarna i Karis med barnen. När vi kom hem tillbaka imorse märkte jag att jag glömt telefonen hemma hos dem. Jag har alltså varit telefonlös hela dagen och det har varit riktigt befriande. Inget whatsapp, inget instagram, inget slösurfande. Väldigt nyttigt tror jag, borde glömma den efter mig lite oftare. Men om nån av er är inne och läser här ännu idag mamma/pappa så kan ni väl se till att mamma tar telefonen med sig till jobbet imorgon, så plockar jag upp den där!

Jag har i alla fall varit hemma för mig själv hela dagen medan Minou var på dagis. Inte gjort något hushållsarbete eller andra ”måsten”. Bara latat mig. Kämpat med att äta upp de sista kalasresterna. Tagit en svängom på stan med vagnen. Köpt lite nya kläder till mig själv för första gången på nästan ett år (med undantag för några gravidplagg). Också sånt jag borde göra oftare.

Sedan hämtade jag hem min trollunge. Tittade på Mumin en stund. Åt mellanmål. Gick till parken. Åt kvällsmål. Nattade. Nu väntar jag på att Milton också skall somna så att jag själv också kan kila i säng. Vi har haft några sämre nätter bakom oss så jag hoppas på lite mera sömn den här natten.

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *