24.10.2016 – Första praktikdagen

Jag har överlevt min första praktikdag. Men jag var helt slut i huvudet när jag hoppade i bilen för att hämta upp Minou vid dagens slut, haha. Så mycket nytt att ta in och lära sig. Jag praktiserar alltså på bokföringsbyrån Visma här i Ekenäs och de har helt egna program som de använder sig av, så programmet vi tidigare introducerats för i skolan är alltså helt annorlunda.

img_0622

När jag plockat upp Minou åkte vi och handlade. Både kylskåpet och blöjförrådet måste fyllas på, så vi var tvungna att åka via två olika butiker (mat från Lidl – blöjor från K-affären). Det resulterade i att vi bara hann hem och äta varsin omelett och byta kläder, innan det var dags att åka vidare till Karis på träning. Hemma tillbaka var vi vid åtta på kvällen, så ni kan ju tänka er hur mör jag känner mig nu! Måste kila i säng pronto.

Men först måste jag bara visa er den här bilden, tycker Minou ser så himla lustig ut på den. Hon liknar inte alls sig själv där tycker jag. Vems unge är du? 🙂

img_0614

You may also like

Inga kommentarer

  1. Var tvungen att googla vem Robin Packalen var, men det var ju Boom Kah-Robin 😄 hahaha, det var den roligaste look-a-liken jag hört!

   1. Jaa! Du menar såklart Frontside Ollie-Robin 😉 Haha, jag var lite i valet o kvalet om jag sku våga skriva det, men antar att du (Eller Minou snarare!!) int to de på fel sätt 😉

  1. Aj du jobbar där!? Vad roligt! 😊
   Jag tycker det verkar som en jätte bra arbetsplats, men känner mig såklart ganska borttappad så hår i början når det år så mycket nytt att lära sig 😄 Hur långe tar det förrän man lär sig allt!? 😳

   1. Jep 😊 Haha jaa du, jag kan nog inte ännu allt 😄 Men ganska snabbt kommer man nog in i det tycker jag, sen kommer det ju nya grejer hela tiden😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *