23.9.2014 – dopingtest & höstnytt

Höll på att falla ur stolen imorse när jag såg att termometern endast visade +2 grader. Drog på mig en tjock tröja och slafsade i mig gröten i en hast, eftersom jag också lyckades försova mig. Kom inte i säng förrän 12-tiden igår, då träningen drog ut lite på tiden, hmmppf… Hamnade nämligen på dopingtest efter träningen, tillsammans med tre andra lagkamrater. Och naturligtvis ville kroppen inte alls samarbeta och producera lite kiss. Så där satt jag i över en timme och hällde i mig vätska innan den slutligen gav med sig! Var väl tillbaka i Ekenäs vid 22.30-tiden.

Idag har jag packat upp en del nyheter här i butiken igen. Det var ett lass Hunkydoryn som trillade in den här gången. En härlig randig tröja i lammull och en apsnygg college med print. Båda i två olika färguppsättningar. Och så en skir vacker blus, ja. I omlottsmodell. De kommer väl alla upp online så fort jag får tag i produktbilder på dem.

Produktbilder

Sweatshirten finns även i ljusgrå med vitt print och tröjan i svart-vitt.

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *