23.8.2015 – FlipBelt

Inlägget är i samarbete med Flipbelt.fi

 

Nu har jag äntligen varit ut på mitt sista ”uppdrag” efter denna hektiska tid av fläng – hästtävlingar med syster. Från och med nu tänker jag bara ta det lugnt ett tag. Skaffa mig rutiner och komma igång med träningen igen.

På tal om träning så måste jag visa er den här fantastiska uppfinningen som jag fick hemskickad för någon vecka sedan.  FlipBelt, kallas det. Ett träningsbälte där man kan förvara alla sina små viktiga grejer som man gärna vill ha med sig under träningsrundan – pengar, nycklar, telefon etc (funkar även ypperligt då man agerar hästskötare märkte jag tidigare idag). En så himla simpel grej, men ack så fantastisk! Hur ofta har jag inte muttrat irriterat för mig själv när jag klämt in telefonen eller hemnycklarna på obekväma ställen, bara för att de måste följa med? No more!

image

En stor bonus är att bältet finns i massvis av härliga färger (och storlekar). Själv valde jag ett cerise rosa eftersom en stor del av mina gymkläder går i den färgskalan. Men skulle gärna fylla på med ytterligare ett i svart, och kanske ett i neon orange.

image

Bältet har alltså små fack hela vägen runt om bältet, där man kan stoppa in sina grejer. Det har även en extra hållare för nycklar. Och tro det eller ej, men där sitter grejerna som sten utan att störa det minsta när du kutar runt i skogen.

image

Du kan beställa ditt eget bälte här, på flipbelt.fi! Eller bara gå in och kika på alla härliga färgalternativ.

 

You may also like

Inga kommentarer

    1. Jo, det gör dom nog! Tror de år suveräna att rida med. Jag har S, så du ska nog ha XS säkert. Men det stretchar ju nog också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *