23.6.2016 – New in

Förutom träningskläder hittade jag ytterligare ett par små grejer som fick följa med hem till Finland. Bland annat då ett par klackskor i en modell som jag letat urlänge efter. Har prövat otaliga par, men inte hittat några som sitter riktigt bekvämt på foten.

IMG_4463

Här har vi dem. Skönheterna. Med perfekt klackhöjd och bekväm sula. De var inte lätta att finna, men inte lätta att fota heller kan jag berätta. Hela tiden var där små händer som ville peta och fara iväg med dem.

IMG_4464

IMG_4467

Det sista jag köpte åt mig själv var ett nytt telefonskal. Har lyckats spräcka mitt gamla då telefon ramlat i marken, så nu passade jag på att haffa ett nytt från By Malene Birger som jag gillat så länge. På -40% dessutom.

IMG_4481

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *