23.5.2016 – På vift i hemknutarna

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

Vi har varit på vift flera timmar ända sedan i förmiddags. Kollat in ett av stans maffigaste hus (vänner som flyttat in), lekt i parken, lunchat vid vattnet och promenerat flera kilometer. Nu skall jag slänga mig ner i soffan ute på terrassen en stund innan det är dags att svira om till träningskläder och åka till Karis. Backträning står på schemat idag. Ain´t gonna be an easy one…

IMG_4322

Minou är fortfarande stormförtjust i att gunga. Inte långa stunder åt gången, men i någon minut är det jätte roligt.

IMG_4344

Jag luftade mina nya tossor för första gången. De var riktigt bekväma och jag klarade mig utan skavsår någonstans trots kilometrarna. Helt klart godkända för knappa 30 eurosar (hade en rabattkod som gav -40%)!

IMG_4341

Här kommer ett gäng koder som jag tycker ni ska utnyttja igen om det är något ni tänker beställa från Ellos. 335465 = ta 3 betala 2 på alla barnkläder, 339601 = -40% och fri frakt om du är ny kund, 335403 = -30% på dyraste varan i beställningen. Dessutom har de -20% på alla sängtextiler nu!

IMG_4331

IMG_4333

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *