23.5.2014 – fira fredag

Första dagen på väldigt länge som jag kommer hem från jobbet och inte behöver stressa iväg någonstans. Lade mig ute i solen på en filt i en dryg halvtimme efter jobbet, innan jag hoppade i duschen för att skölja bort all svett som pressats ur en under dagen. Tog också en promenad till butiken för att inhandla lite ingredienser till kvällens middag som jag strax skall ta itu med. Sen är det bara att vänta in killen som kommer hem från jobb i Göteborg och inte göra ett dyft på resten av kvällen. Den här fredagen skall jag inte göra något annat än njuta!

image

Dagens köpkorg. Det blir getostfylld kyckling med parmaskinka och sallad till middag.

You may also like

Inga kommentarer

    1. Det blev faktiskt riktigt gott! Inget speciellt recept egentligen, köpte bara färdiga kycklingfiléer som jag snittade upp på mitten och fyllde med getost. Lindade in dem i parmaskinka och lade dem i en ugnsform. Kryddade lite med peppar och hällde matgrädde över dem som sås. In i ugnen 20min (220 grader) och så var det färdigt! 🙂 och så sallad till förstås 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *