23.4.2014 – Onsdag

Top o´the mornin´ on ya! Ser ut att bli en riktigt härlig dag idag igen. Även om luften känns lite svalare än igår så bestämde jag mig för att det fick vara kjolväder. Drog på mig mitt nyaste tillskott i kjolsamlingen, vilket är den här lilla sommarfräscha saken från Stockholm.

138___04Topp – CHEAP MONDAY // Jacka – HUNKYDORY // Kjol – GINA TRICOT // sneakers – NIKE

 Känner att jag varit väldigt inne på kjolar denna vår, kanske det här blir en kjolsommar istället för en klänningsommar som ifjol? Nä då. Har så mycket fina klänningar som jag bara väntar på att få gå med igen, så kommer absolut inte att glömma bort dem. Plus att jag fått in en massa nya i butiken som jag skulle vilja hugga tänderna i!

 

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *