23.3.2018 – Stallvakt över helgen

Jag har checkat in hos syster och hennes sambo i Svartå och skall bo här över helgen medan de är på bröllop på Åland. Skall snart kila ut och ta in hästarna för natten och sedan skall jag njuta av en kväll i min ensamhet. Förhoppningsvis sova en natt utan avbrott. Missförstå mig inte. Älskar så klart att ha mina barn runt mig, men just nätterna är väldigt påfrestande då de väcker mig i tur och ordning varenda natt, så för mig är det här ett gyllene tillfälle att få sova ut. Fast jag skall upp klockan sju för att göra morgonstallet, ja.

Hoppas ni får en riktigt skön fredagskväll! Själv skall jag nog se om det börjar någon bra film på TV när jag skött undan kvällssysslorna och sedan som sagt kila i säng i vettig tid.

 

You may also like

3 kommentarer

    1. Man vet aldrig, brukar alltid finnas de där som skall påpeka att man nog måste vilja vara med sina barn 24/7 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *