24.3.2016 – Helg

Förra natten höll på att sluta i samma katastrof som ett par nätter innan. Men den här gången gav jag upp bra mycket tidigare och trängde ner mig i Minous säng för att sova där resten av natten. Det blev inte mycket sovet för mig, men Minou somnade om så vi slapp höra på gallskrik i alla fall. Ikväll somnade hon igen på några minuter, så vi får ju hoppas på en bra natt mellan varven igen.

Nu är klockan 20.30 och jag tänker faktiskt kila i säng själv alldeles strax. Har varit i stallet flera timmar under dagen, så luften och den dåliga nattsömnen har gjort mig helt finito. Har noll energi. Men dagen har varit underbar i alla fall! Älskar att man nu verkligen kan ana våren i luften.

IMG_1432

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *