23.3.2014 – söndag

Var på en gammal barndomsväns 30-års fest igår kväll, men mogen som jag är (höhö!) avslutade jag tidigt för att inte förstöra den här dagen. Skall ju vidare till Stockholm ikväll och att åka båt bakis är ju inte helt önskvärt. Trodde ändå inte att jag skulle vara igång så här tidigt idag! Klockan är ju bara 11 än och jag har varit vaken i en hel evighet känns det som (i själva verket endast 2,5h).
 
Här har vi gårdagens klädsel. Fotat i en extremt skitig spegel. Festen hölls på en krog, så ville inte klä upp mig för mycket.
 
Nu skall jag söndagsstäda en stund, gå till jobbet en sväng för att packa beställningar och sedan åka till Karis med mamma när hon slutar jobbet. Messade just syster också om hon har en omotionerad häst ledig åt mig i eftermiddag, och det hade hon. Så det blir även en tur till stallet! 
Senare idag dyker Linns & Nadias SNAKK-lista upp här i bloggen också, missa inte den.

You may also like

Inga kommentarer

  1. vad e SNAKK lista ?

    Svar:
    SNAKK är deras podcast, och de gjorde en blogglista med frågor som bloggare skall svara på i sina bloggar.

    Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *