23.2.2017 – klickade hem ett nytt soffbord

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

Igår kväll spontanshoppade jag ett nytt soffbord via nätet. Eller nej, spontanshoppa är fel ord. Har ju sett och klickat det här bordet i köpkorgen flera gånger förr, men aldrig kommit i mål med köpet. Förrän igår. Sist kom jag så långt att jag fyllde i alla uppgifter och skulle klicka på beställ-knappen, men bangade ur då jag såg att en fraktavgift på 55€ skulle tillkomma. Autch… Nu hade jag hunnit smälta det och var redo att gå vidare till slutsteget. Så jag har bara väntat på att en ny rabattkod som även gäller möbler skulle landa i min inkorg, och det gjorde den slutligen igår. Så nu är den här vackra möbeln äntligen på väg hem till oss!

marmorbord

I eftermiddag har jag ännu tänkt ta med mig Minou på loppisrunda för att se vad där finns för utbud av möbler. Då är det främst matbord + stolar och en soffa till sommarstugan som jag är ute efter.

Tips: Vill ni också handla möbler, eller annat, till -20% så kan ni använda koden 355430 (gäller 1 gång/kund).

You may also like

Inga kommentarer

  1. Hoppas ni hittar nåt fint! Synd att min egen stuga är så långt bort, sku ha ett par soffor extra där… Tack för idag, Saga sover ännu o jag har däckat på soffan. Tungt att dricka kaffe 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *