23.2.2016 – Ingen höjdardag

Kände redan när jag vaknade imorse att jag mådde illa. Tänkte att det berodde på tröttheten efter den dåliga nattsömnen och att det skulle gå om bara jag steg upp. Men nej. Inte ens kaffet smakade, så då vet man att något är fel. Också Minou verkade lite konstig, bajsade ett sjuhelsikes stort ripuli-lass som luktade obeskrivligt illa (eller så var det mitt illamående som gjorde det värre) och åt knappt någon gröt alls. Jag tog mig genom de två första timmarna genom att ligga på golvet med henne, innan jag lade ut henne i vagnen för att sova. Sov själv i samma veva och mådde aningen bättre när hon vaknade 40minuter senare.

Inte heller efter tuppluren smakade det med mat för någon av oss och Minou släppte ett likadant bajslass till. Ville bara spy när jag skulle byta på henne. För att nu inte vara helt oschysst mot henne måste jag väl berätta att också min mage var ur balans, vi sprang på toan om varandra. Gick ut och promenerade en runda med en kompis i hopp om att den friska luften skulle göra susen. Hjälpte inte. Så vi sov tillsammans med Minou på soffan i 90minuter. Mådde fortfarande illa då jag vaknade. Spydde slutligen en gång, och efter det har måendet lättat lite. Inga fler spyor alltså och inget mer bajs. Mycket märkligt mående. Vet inte om vi drabbats av någon magbobba eller vad det är frågan om. Hoppas bara inte Minou börjar spy, det skulle jag verkligen inte orka med! Stackaren har haft en tillräckligt tråkig dag som det är, med en mamma som bara legat på soffan eller golvet hela dagen.

100CANON18

Beachbabe på Teneriffa.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Usch stackars er! Winston hade sin första spysjuka när han var 11 månader (februari) sin andra följande år i (februari) och i år i Januari. Så vi har ”lyckats” varje år få besök av fanskapet!! Usch!! Krya på er ❤️

    1. Jaa, inte är det kul inte. Men jag är glad att Minou sluppit det än så länge i alla fall! Åt henne har det bara kommit andra vägen 🙂
      Tack ska du ha, förhoppningsvis är vi på bättringsvägen redan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *