23.2.2015 – slitage

Jag börjar förstå det här med varför man skall gå på mammaledighet senast en månad innan beräknad födsel. För ja, det börjar faktiskt kännas rätt så tungt att jobba redan nu. Även om jag fått det ordnat så fint att jag mest jobbar halvdagar numera så är jag helt färdig när jag kommer hem. Okej, jag tar det väl inte helt lugnt den andra halvan av arbetsdagen heller som jag kanske borde. Oftast yrar jag på här hemma med dammsugaren hängande i hälarna eller något annat som jag känner att gör nytta. Men de få heldagar jag har på jobbet känns rent ut sagt HEMSKA. Fast jag försöker äta regelbundet och varva datorarbetet med lite städning etc för att röra på mig, så mår jag oftast riktigt illa dessa dagar. Tror man behöver den där soffan extra mycket nu, för att få slänga ner sig några minuter och räta på kroppen.

image

Magen har verkligen exploderat de senaste veckorna känns det som. Inte konstigt att det blir ett jäkla spänn på ibland.

 

Nu har jag två långa dagar framför mig. Imorgon inköpsmöte i Helsingfors påföljt av eftermiddagspass i butiken, och onsdag heldag i butiken. Hoppas jag tar mig ur dem levande.

 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Så fin du är! Gillar den maffiga halsduken 🙂 Jag är ju sjukskriven nu, borde bli mammaledig 4.3, men måst bara säga att det nog behövdes. Alla sa åt mig att tänka på mig själv o barnet o så där, men man känner ju ändå att man BÖR jobba o stressa o yra på på nåt sätt… Nu börjar jag saaakta vänja mig vid att jag behöver en extra vila varje dag… Man hinner liksom inte inse att man behöver ta det lugnt förrän babyn är ute tror jag 😀

  2. Kommer du bli mammaledig sådär som en ”vanlig anställd” från butiken eller kommer du fortsätta jobba i butiken tills det är dags att åka till BB och även efteråt? 🙂 Har inte koll på vad som gäller när man är företagare så skulle vara kul att veta hur det fungerar med mammaledigt då…

    1. Jag kommer nog att jobba så länge jag känner att jag klarar av det är det tänkt.. Men kortare dagar! Efteråt kommer jag inte att jobba (förutom med mail och pappersarbete som jag inte kan lämna) utan vara mammaledig på heltid! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *