23.2.2015 – att påbörja en ny vecka

Jag har eftermiddagspasset i butiken idag och inleder därmed veckan med ledig förmiddag. Den skall jag nog spendera till att städa upp hemmet eftersom helgen flög förbi i ett huxflux och jag inte hann med den där veckoslutliga städningen. Ja, det var ju loppis och handboll och det ena med det andra.

Annars för väl denna vecka inte med sig så mycket speciellt. Morgonmöte inne i Helsingfors imorgon, men utöver det jobbar jag bara på som vanligt. Gör plats för vårnyheterna genom att fortsätta med Ta 3 Betala 2 på alla rea-produkter i butiken ännu denna vecka.  Sedan säger vi bye bye till rean och koncentrerar oss på våren fullt ut.

image

 

 

You may also like

Inga kommentarer

  1. En grej jag ofta undrat angående klädaffärer: Vad händer med de kläder som man aldrig får sålda? Det måste ju ändå bli kvar en del som aldrig går åt. Donerar butikerna dem nånstans?

    1. Jadå, det är klart det oftast blir kläder över som aldrig går åt. Själv är min butik ju så pass ny att jag inte hunnit samla på mig så stort lager med gamla kläder än. Men ja, får man dem inte bort till loppispriser i slutändan så kommer jag nog att föra dem till Röda Korsets insamlingar eller liknande. Tyvärr är detta inte vad som sker hos de stora kedjorna dock. Där förstörs de helt kallt efter ett visst antal år, efter att har åkt ut och in på rea-ställningarna. Nu kan jag inte skriva under på att ALLA stora kedjor gör så här, men en stor del ja… 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *