23.12.2017 – redo för julafton

De sista julklapparna är packade och placerade under granen och jag är redo för julafton imorgon. Hemmet är kaos och någon julstädning har det inte blivit aktuellt med i år. Har fullt upp med att tömma köket, rensa och sortera inför den stundande renoveringen. Men sånt är livet ibland. Kaotiskt. Har ändå större sinnesro i själen just nu än jag haft på många månader, så ett stökigt hem kan jag leva med för tillfället!

Imorgon är det alltså julafton och vi börjar för julfirandet med paketöppning här hemma. Sedan gröt hos sambons mormor&morfar på förmiddagen och julmiddag med min familj på eftermiddagen/kvällen. Jag gillar julafton, det är ju så mysigt att samlas hela familjen runt julbordet. Och extra kul är det såklart nu när det är småbarn med i bilden.

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *