23.12.2014 – hej mitt vinterland

Äntligen fick vi vakna upp till ett winter wonderland imorse. Tunga vita grenar utanför fönstret och en vittäckt gräsmatta. Är inte annars så himla förtjust i snö, men visst hör det till med lite snö till jul. Jag steg i alla fall upp redan vid 7 för att sedan infinna mig på rådgivningen vid 8. Vi tog bara lite blodvärden, vägde mig, lyssnade att tjejens hjärtljud var okej osv. Allt såg bra ut, mitt blodvärde var bättre efter att har ätit järntabletter några veckor och jag hade nu gått upp 0.8kg sedan första vägningen i vecka sju (gick ju först ner lite där i början).

image

Nu är jag på jobbet och här har vi fullt upp med att förbereda rean som drar igång genast efter jul. Fast skall jag avslöja en hemlighet så kan jag berätta att vi redan har fått damsidan så gott som färdig, så där kan ni komma in och smygfynda redan nu.

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *