23.11.2013 – Christmas wishlist

 

 
1. Gellackskit för hemmabruk, härifrån.
2. Locktång med lite smalare tång, gärna 19mm. Denna kanske?
3. Ett objektiv med bättre zoomförmåga än mina nuvarande, kanske detta?
4. Presentkort till någon trevlig butik, gärna inredning.
5. Kommer faktiskt inte på fler saker jag vill ha/behöver just nu! Vi lämnar plats för påfyllning här.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Jag kan gå i god för att objektivet du länkar till är bra, jag har precis samma. Mest använder jag iofs det som kom med kameran eftersom jag oftast fotar ganska små saker och just det här Tamron-objektivet inte klarar av mindre avstånd än 45 cm. Men för landskapsbilder är det riktigt bra!

    Svar:
    Ååh, vad roligt att höra! Är inte alls insatt i den här objektiv-värden, så jag vet inte riktigt vad jag vill ha. Men det känns inte värt att lägga pengar på något grymt dyrt eftersom jag ändå inte är något proffs med kameran annars heller. Jag har ett annat bra objektiv som jag fotar närbilder med, så ett med bra zoom som man kan fota med på resor t.ex är just vad jag är ute efter! Tack för rekommendationen 🙂

    Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *