23.10.2016 – söndag

Här var det sannerligen lite grusiga ögon idag, efter vår lagkväll igår. Var ändå uppe redan vid 8.30 och stack iväg till hallen och målade en stund vid 10-tiden. Nu är jag tillbaka hemma och har lagt Minou för att sova sin dagssömn lite senare än normalt. Tänkte att jag också kanske skulle hinna blunda en stund medan hon sover.

image

Hemmet är ett totalt kaos och jag blir stressad inombords bara av att vara här. Får ingen ro i själen när hemmet är stökigt! Note to self: lämna inte sambon ensam hemma med 1-åringen en hel kväll flera gånger. Oh shit, jag fasar redan för nästa helg när de ska vara på tumis HELA HELGEN…

Men det går inte att studera, sköta barn, renovera, träna, sköta hemmet och prestera till 100% på alla plan samtidigt. Det går bara inte. Nånting blir lidande. På sista tiden har det varit hemmet. Imorgon börjar jag dessutom praktisera heltid till på köpet, så det lär ju inte bli bättre inom de närmaste veckorna heller. Men jag försöker ta en dag i taget just nu och göra vad jag hinner. Mer än så kan man inte kräva av sig själv.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *