23.10.2014 – tiden för stelfrusna fötter är här

Gårdagskvällen tillbringade jag som sagt i stallet. Paltade på mig ordentligt med kläder och gjorde allting i 110% fart eftersom jag tävlade mot klockan. Ändå var mina fötter stelfrusna då jag kom hem. Som tur hade jag tänkt till lite extra och lagt bastun på timer innan jag åkte, så jag hoppade raka vägen in där för att tina upp lite. Ni vet hur äckligt det är när man frusit riktigt ordentligt om fötterna och de börjar tina upp igen. Det bränner och kliar så man inte vet vad man skall ta sig till. Så var det igår för mig. Efter en stund i bastun hittade känslan iaf tillbaka och jag kände mig bara belåten och hög på syre resten av kvällen. Samma procedur imorgon igen!

image
I brist på andra bilder blir det ytterligare en på en däckad Molly. Mitt sällskap denna vecka. Inte så mycket till sällskap iofs, men söt att se på då hon sover (=hela tiden).

 

Imorse steg jag upp tidigare än vanligt för att hinna på ett morgonmöte innan jobbet (vad det handlade om kommer ni nog att få ta del av inom kort). Tidig väckning betyder iaf extra trött tjej idag. Men bara att kriga vidare, så här långt har dagen gått fort trots att det är stendött här på jobbet. Borde byta kläder på dockorna i skyltfönstret ännu denna vecka och börja planera lite inför julens skyltning!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *