23.10.2014 – kvällsprommis

Messade Elin under dagen och frågade om hon var taggad på en promenad ikväll. Visste att jag borde, men knappast skulle komma iväg själv, så samtidigt som jag tvingade mig själv att fråga så smygönskade jag att hon skulle svara nej. Det gjorde hon inte. Men tur var väl det för nu har vi precis varit ute på en timmes skön promenad.

image

Måste bara säga att den här jackan med tillhörande underfleece är den bästa firma-julklappen jag fått. NÅGONSIN. Fick den av Robban under tiden på Ollis (ja inte bara jag då, alla i personalen) och jestas så flitigt den använts under åren! Och ja, självklart hade vi även täckt in oss i varsin reflexväst, som varit minst sagt på tapeten senaste veckan.

 

You may also like

Inga kommentarer

    1. Det var verkligen skönt, gjorde gott 🙂 höstluften är nog den bästa luften, så länge man har tillräckligt med kläder på sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *